Marktdag HHG Lunteren: voor elk wat wils

LUNTEREN – Wie biedt er meer? Niemand? Eenmaal…  Andermaal…  Nog iemand over de €275,00? Het is uw laatste kans! De vingers bleven ditmaal omlaag en met een forse slag was de gelukkige bijna 300 euro (incl. veiling kosten) armer, maar een echte Miele rijker.

De marktdag van de HHG Lunteren was zaterdag wederom een groot succes. Het was zoals een marktdag wordt beleefd. Op zoek naar een koopje, een ontbrekend onderdeel van het servies, speelgoed voor de kinderen, of werd er gekeken naar reserveonderdelen voor het een of ander. 

De marktdag was vooral een plek om elkaar te ontmoeten. Voor een praatje, om te informeren naar elkaars welzijn. Het is ook de plaats waar kinderen onbekommerd over het terrein kunnen zwerven. Aan deze jongste bezoekers was volop gedacht. Het knuffelen van dieren, kennismaken met een paar exoten, zoals een kameel die het tafereel onder zich met enige hooghartigheid bekeek.

De allerkleinsten genoten van een tocht met de trein. Ze zwaaiden naar de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s op het perron. En de stationschef? Die genoot met een stralende lach met hen mee.

Bekijk het nieuwsbericht via www.lunteren.com.