Barneveldsekrant.nl | Jong en oud vermaakt tijdens marktdag bij Lunterse Bethelkerk

Op de marktdag bij de Bethelkerk aan de Haverkamp stonden veel standhouders. Onder andere diverse planten waren er te koop. Verder konden mensen struinen langs tweedehands spulletjes op de rommelmarkt. Op het horecaplein was van alles te vinden voor de inwendige mens. 

Ook aan de kinderen was gedacht; voor hen waren er allerlei activiteiten opgetuigd. Zo konden ze bijvoorbeeld mee in een treintje. Graven in een berg zand kon ook. Zelfs schaatsen behoorde tot de mogelijkheden.

VEILING

Iets voor de middag werd er een grote veiling gehouden. Daarnaast waren er ook allerlei levensmiddelen te koop. Het afwisselende programma wist een hoop mensen, jong en oud, te trekken.

De opbrengst gaat dit jaar voor een deel naar de kerk zelf en voor een deel naar de NET Foundation. Deze organisatie zorgt ervoor dat voorgangers, evangelisten en andere christenen toegang krijgen theologische cursussen en materialen.

Met dank aan de mooie beelden van Gerwin van Luttikhuizen kunnen we nog nagenieten, klik hier om het bericht te bekijken op de website van de Barneveldsekrant.nl.