NET Bus met VR Experience! 

Wil je weten hoe het eraan toegaat in een Studiecentrum in Afrika?

Dat kan in de NET Bus met VR Experience!

De opbrengst van Marktdag Lunteren gaat naar HHG Lunteren samen met een ander doel. Het gekozen doel voor 2024 is NET Foundation. NET Foundation zorgt ervoor dat voorgangers, evangelisten en andere christenen toegang krijgen tot goede en belangrijke theologische cursussen en materialen, waardoor zij hun taak in de gemeente beter kunnen verrichten. 

Stap in de NET bus en je waant je doormiddel van VR in een trainingscentrum op de savanne in Afrika. Samen met je Afrikaanse medestudenten word je uitgedaagd om een test te doen en ervaar je in 5 minuten het belang van NET foundation op een verrassende manier dichtbij. 

Kom jij ook langs voor deze VR Experience tijdens de Marktdag Lunteren op DV zaterdag 22 juni?

Lees meer over NET Foundation: www.netfoundation.nl.